Certificate energetice in Galati

Compania noastra este specializata in elaborarea de certificate energetice pentru toate zonele tarii, acolo unde avem numerosi colaboratori cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Zone importante de expertiza sunt Galati si Braila, acolo unde birourile noastre sunt situate in locatii accesibile, iar colegii nostri va pot ajuta cu promptitudine.

Ce este un certificat energetic ?

Certificatul energetic este un document scris, cu caracter informative, ce atesta performantele energetice ale locuintei si incadreaza imobilul intr-o clasa energetica. Actul detaliaza caracteristicile constructiei si ale instalatiilor aferente (apa calda, instalatie de climatizare, incalzire, ventilatie si iluminat artificial).

Clasele energetice sunt in numar de sapte (clasa A este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, iar clasa G este cea cu eficienta energetica cea mai scazuta).

Certificatul poate fi completat cu un audit energetic cu ajutorul caruia se identifica solutiile de reabilitare termica si de crestere a eficientei energetice.

Timp de eliberare

Punctualitatea este unul dintre punctele noastre forte. Desi in general timpul de eliberare este de cateva zile, am incercat si am reusit sa venim in intampinarea clientilor nostri printr-o organizare foarte buna. Acest lucru, impreuna cu folosirea unor softuri specializate, ne permite sa oferim clientilor nostri doua tipuri de produse:

– certificatul energetic rapid: se elibereaza in maxim 5 – 6 ore de la momentul primii actelor;

– certificatul energetic ieftin: se elibereaza in maxim 2 – 3 zile de la data primirii actelor. Costul acestuia este mai mic fata de certificatul energetic rapid, insa calitate oferita este un lucru de la care nu facem rabat.

Pret

Pretul este unul dintre factorii care ne diferentiaza de restul concurentilor. Garantam printre cele mai mici preturi din Romania, desi calitatea serviciilor noastre este ireprosabila.

Pentru a confirma afirmatiile respective puteti consulta lista de preturi de mai jos:

garsoniera de pana la 20 mp: 149 lei;
garsoniera (intre 20 si 30 mp): 169 lei;
apartament 2 camere (cu o suprafata pana la 45 mp): 179 lei;
apartament 3 camere (suprafata de pana la 60 mp): 209 lei;
apartament 4 camere (suprafata de pana la 75 mp): 239 lei:
apartament 5 camere (cu o suprafata de pana la 90 mp): 269 lei.
Pentru case, pretul se discuta cu unul dintre consultantii nostri. Veti primi oferta finala dupa ce se vor consulta actele, insa va asiguram de support de calitate si profesionalism.

Un punct forte il constituie faptul ca preturile de mai sus includ toate taxele si sunt preturi finale, respectand limita suprafetei finale specificate.

Dupa cum am mentionat, eliberam certificate energetice si in regim de urgenta, iar pretul in aceste situatii va fi mai mare cu aproximativ 25{4d7eac281fef43935bba696c76e92fec7acdef50dc6d0dcd2f451dc75a723c8e}.

Acte necesare

Certificatul va fi eliberat pe baza actelor care certifica anumite date tehnice.

Vom enumara mai jos lista acestora, pentru a va putea pregati din timp:

– planul general de incadrare urbanistica al imobilului la scara 1:2000 in care sa fie precizate exact punctele cardinale;

– planurile arhitecturale ale fatadelor si sectiunilor: subsol, etaj curent, parter, etaj ultim, terasa;

– planurile cu sectiunile longitudinale si transversale;

– planuri ale instalatiei de incalzire si apa calda de consum;

– alte detalii constructive pentru plansee si pereti;

– fisa tehnica (sau denumirea producatorului) pentru calorifere, centrala termica si termopane;

– facturile de apa rece, apa calda, energie termica sau combustibil pentru centrala termica a cladirii.

Atuurile noastre

Experienta noastra pe piata este vasta, iar promptitudinea cu care raspundem tuturor solicitarilor spune totul despre noi.

Echipa este formata din ingineri constructori, absolventi ai Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti. Pregatirea noastra a fost definitivata printr-un Master in “Sistemul Calitatii in constructii” care ne-a ajutat sa ne largim cunostiintele si viziunea in domeniu.

Echipamentele folosite pentru determinarea incadrarii energetice sunt de ultima ora (camera termoviziune, rulete cu laser, senzori, etc.)

Ne tratam clientii in acelasi mod, indiferent daca este vorba despre mici clienti individuali sau despre dezvoltatorii de ansambluri imobiliare.

Nu in ultimul rand sistemul nostru de preturi este unul dintre cele mai bune de pe piata, fapt ce ajuta clientii sa obtina actul dorit rapid, in conditii excelente de pret, recomandarile primite de la cei peste 2000 de client multumiti fiind relevante.

Valabilitatea

Conform Legii 159/2013 care modifica si completeaza Legea 372/2005 privind performanta energetic a cladirilor, valabilitatea Certificatului Energetic este de 10 ani de la data emiterii.

In situatia in care proprietarul face modificari care au impact asupra consumului energetic (termopane, anvelopare casa), acesta poate solicita un nou certificat energetic prin care sa fie luate in calcul aceste imbunatatiri, in vederea obtinerii unui calificativ mai bun.